zondag 20 september 2015

Scooter merk Peugeot

Peugeot scooters

De Peugeot scooter is sinds 1953 wereldwijd verkocht onder Griffon en Automoto. Nu zijn  er diverse modellen Peugeot scooters te krijgen die allemaal hun eigen stijl, kwaliteit en kracht hebben.

Er zijn meer dan 10 modellen, variĆ«rend in grootte van 50cc tot 500cc, Peugeot scooters  worden overal goed verkocht. De ontwerpers hebben een goede job gedaan, en er is aandacht besteedt aan elk detail en een overzicht van handige doordachte functies.  Als we de Vivacity in ogenschouw nemen, zien we dat dit model  erg  charmant overkomt. We zouden kunnen zeggen dat de Vivacity een verleidelijk balans tussen kwaliteit en prijs is. Hij wordt aangedreven door een 49cc tweetakt, met hydraulische remmen en zitplaatsen voor twee. Aangeboden in wit, zwart, rood en goud. Hij is zeerstabiel. De brandstof wordt opgeslagen onder de bodemplaat welke het zwaartepunt voor een betere balans verlaagt. De remmen  zijn meer dan acceptabel voor de stad. de Vivacity's 4-takt motor is goed voor ongeveer 50 km/h. Als je  in de stad rijdt maakt dat niets uit, maar buiten de stad wel.

Peugeot Vivacity

Dit model is mooi in elkaar gezet -  De zitting heeft  stijlvolle witte stiksels rond de randen, de afwerking is netjes. Verdere snufjes:  12v stopcontact voor je mobiele telefoon, brandstofmeter, uitgebreide half-digitale klok en een haak voor je boodschappen . Naast een 22-liter opbergruimte  is er een slimme 13-liter berging ingebouwd aan de voorkant van het Peugeot Vivacity. Het opent via een verborgen knop onder het stuur dat je niet kunt openen wanneer het stuurslot is ingeschakeld.     

Peugeot Speedfight

De Peugeot motoren zijn verantwoordelijk voor de scooter die Peugeot Speedfight genoemd wordt.

De Speedfight is te krijgen in 50cc en 100cc modellen. Het bromfietsmodel 50cc is beperkt wereldwijd verkocht aan slechts enkele houders van de licenties. De Speedfight 2 is een scooter geĆÆntroduceerd in 2001, na het succes van het oorspronkelijke model.  De ontwerpen van het voorpaneel, achterpaneel en licht zijn verschillend op de twee modellen. De Speedfight 2 is verkrijgbaar in varianten luchtgekoelde en watergekoelde. De Peugeot Speedfight 2 2000-2004 heeft een Gurtner carburateur in plaats van een Dellorto carburateur. De Peugeot scooter fabrikant heeft wederom bewezen tot de besten ter wereld te behoren.

Kijk ook eens op scooteronderdelenshop.com voor Peugeot scooteronderdelen

Kijk ook op de website van Peugeot scooter Nederland. Voor informatie over andere scooter-merken zie http://scooter-merken.blogspot.nl/

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige scooters zeg. De laatste tijd merk ik dat de technologie goed voorruit gaat. Alles functioneert steeds beter en beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf een Peugeot speedfight 2.0 , het bevalt me heel erg goed, alle onderdelen doen nog wat ze moeten doen, ik heb nog nergens last van gehad na 3000 kilometer te rijden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zelf een Peugeot speedfight 2.0 , het bevalt me heel erg goed, alle onderdelen doen nog wat ze moeten doen, ik heb nog nergens last van gehad na 3000 kilometer te rijden

    BeantwoordenVerwijderen