zaterdag 12 september 2015

Aprilia scooter | Aprilia sr

scooter-merken-aprilia Aprilia scooter


Voor mensen die houden van een snelle scooter is de Aprilia SR zeker een aanrader. Dit is namelijk een erg mooie scooter die dankzij de technisch hoogstaande 50cc motor ook heel erg snel is. Er is bijna geen scooter te vinden die sneller is dan deze scooter. Dit is dan ook de reden waarom dit een erg gewilde scooter is.

De Aprilia sr

aprilia-srDeze scooter is in 1992 op de markt gekomen en is door de jaren heen verbeterd. De Aprilia onderdelen die aan de scooter het meest zijn aangepast is de motor en het model. De Aprilia is er namelijk alleen nog maar sportiever uit komen te zien en de motor is tegenwoordig een stuk sterker en sneller dan in 1992. Dit komt door de toevoeging van lucht- en vloeistof gekoelde motoren, nieuwe kappen, de toevoeging van remschijven, de toevoeging van elektrische injectie en andere optionele onderdelen. Het is de concurrentie nog niet gelukt om een echte concurrent op de markt te brengen die beter is dan de Aprilia sr.
Een Aprilia scooter wordt meestal meteen herkent door zijn karakteristieke uiterlijk. Zo hebben alle Aprilia’s grote velgen, laagprofielbanden en een hele goede vering. Deze vering zorgt er dan ook voor dat de Aprilia erg comfortabel is, ook op hogere snelheden en langere afstanden. Met de Aprilia is het nog eens leuk om een stukje te toeren.


aprilia-sr50Er zijn veel webshops te vinden die de Aprilia sr aanbieden, één van de bekendste webshops is de winkel Fast Furious scooter. Hier kun je leuke Aprilia’s kopen of leasen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Mocht je niet beschikken over genoeg geld om een Aprilia sr te kopen, maar je wil deze niet leasen, dan kun je via deze webshop ook een tweedehands Aprilia sr kopen die motorisch nog helemaal in orde is.


Kortom, ben je op zoek naar een echte race scooter? Schaf dan een Aprilia sr aan via de site fastfuriousscooters.nl! 

Klik hier voor de officiële Aprilia Nederland website

Een Aprilia scooter zoals de Aprilia sr kan je hier laten onderhouden of repareren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten